Mötet med Izzy

Idag vaknade jag efter en hård gårdagskväll med fotboll och fest.
Jag hade IFK Göteborgs tröja samt ett par fina glasögon på mig.

Min matte Amanda kom och höll också på blåvitt.


Min husse BT fick besök men han avisade henne och sade att han redan har en partner. Det är ju jag Luffe som är ute efter en partner.

Där ser vi, Izzy mina drömmars tjej. Tillsammans med sin matte Hilka.



Jag närmar mig och ställer frågan, går du hit ofta. Izzy svarar ibland. Jag förklarar för henne det fina med omgivningarna samt mitt intresse för långa promenader och sköna hemmakvällar.

Det är dags att gå vidare och njuta av den orörda snön. Gå och filosofera och fundera över de två senaste dagarna. Två fantastiska tjejer har jag träffat. Allt verkar bra, Sune har inte setts i närheten. Men skall man ge upp ungkarlslivet och friheten. Det är svåra val jag står inför.

Friheten utsikten att disponera sin tid själv. Å andra sidan känslan av att vara älskad, komma hem till en kvinna som betyder något. Ljudet av små tassar. Ja det är svårt och det känns som om man är i ett vägval.



Jag frågar Tindra vad hon tycker. Tindra svarade att hon uppskattar friheten att där jag sätter ned mina tassar är mitt hem. Att åka till värmland när man vill utan att fråga någon. Men samtidigt är man lite orolig. Ska fråga Tosca också.



Jag frågar Tosca. Tosca säger att hon just nu HATAR KARLAR, de luktar illa, vill bara en sak och inte har någon känsla för stil. FörutomLuffe då som är klart modemedveten. Jag frågar varför det blev så och Tosca minns sin ungdom då hon förälksade sig i en Lancaster heeler på ett läger och ville ha valpar. Men Tosca hade problem med en höft och hon gick inte att avla på. Sedan dess är hon dömd till ett liv i ensamhet och bitterhet. Jag förklarar för henne att jag älskar henne som en syster och hon tröstar sig med att utan dig Luffe hade livet inte varit värt att leva.



Jag bestämmer mig till slut för att söka råd från erfarenheten. kärleksbekymmer är inte att leka med så jag sover på saken och pratar med mormor i morgon.

Slutcitat: I går besökte jag en feministisk bokhandel och jag var den som var mest feminin där   Clint Eastwood

Kärlek och Sex, Sex, Sex

Ja alla vet att sex säljer. Jag vet inte vad jag egentligen tycker om sex eftersom jag aldrig prövat. Mina mattar tycker dock synd om mig när tjejerna hemma är på G eftersom jag ylar upp mig lite då.
Här ligger Tosca som inte riktigt är tillgänglig just nu. Hon är dessutom minstyvsyster så det hela kan bli komplicerat. Vi är inte ens samma ras och sist hon var tillgänglig för mig skickade de upp mig till Forshaga. Där hade jag trevligt och fick jaga brudar för glatta livet. Min matte Amanda lyckades också fixa en jägare tack vare mig.

Ett grannpar, trevligt javisst men de har inga tikar. Jag hälsar lite glatt men sen får jag dra vidare.


Lotta Gedda, en trevlig kvinna men hon går omkring på Rundan med omnejd med en konkurrent. Hon ger mig godis så det hela är tudelat. Hon ägs av Sune en Jack-nånting som är galen i brudar.


Lotta i full färd med att ge mig godis. Bakom henne är hennes härskare Sune och hundflickan som just är i färd med att kyssa mig heter Molly. Jag vågar dock inte löpa linan ut med Molly så länge Sune är i närheten.
Det kan börja pratas och ett tu tre blir man underhållsskyldig.


Ulla Mähler med Molly. Visst ser Molly trevlig ut. Molly bor på Rundan så jag passar nog på att besöka henne vid ett senare tillfälle.

Jag avslutar med ett citat: Av alla perversioner så är avhållsamhet den värsta.

PÅ spaning och husrannsakan

Ett hemligt uppdrag väntade någonstanns i Storstockholm. Ett tips om en förstående narkotikaaffär hade kommit till min kännedom så jag gav mig av. En omväg genom meterhög snö och sträng kyla var nödvändig.


Ingenting undgår mina falkögon. Min assistent Tindra följde med och höll min rygg fri från överaskningar.


Ett svårt jobb väntade oss så vi vågade inte ha med assistent Tosca som fick vara hemma och sköta sambandet. 

Jag gick i skumma kvarter bland skitiga vägar. Pulsen steg och jag närmade mig objektet.

Beslut i stort. Jag går in och letar medan assistent Tindra skyddar min rygg och lägger spärreld mot eventuella angripare
I dessa skumma kvarter tog vi oss in som vanliga hundar. I denna omgivning kunde vad som helst hända.

En flaska stulen Whiskey nosade jag upp nästan omedelbart men jag var ute efter mer.

Tindra var med och hade blicken riktad mot ytterdörren så att jag inte skulle bli överraskad i något bakhåll.


Här kom något intressant. Stulna skor i en stökig kvart.

Jag nosade upp resten av stöldgodset, hittade samtidigt lite knark som jag beslagtog och dagen var räddad för mig.
Det är ett smutsigt jobb och jag är kallad för att göra det.



Dags att gå hem efter en lyckad insats. Ett särskilt tack till assistent Tindra,

snö!

Idag har jag varit på promenad i det vintriga vädret.

den vackraste hunden i världen

Det finns många fina hundar. Men jag måste nog erkänna att jag tycker att jag själv är finast av dem alla!

en riktig kompis...

Jag är en riktig kompis. Om mina tjejer inte orkar äta upp sin mat så ställer jag upp för laget, alltid!

det taxfria rummet

Igår ville mina besökare hälsa på katten. Då gick de in i det taxfria rummet och stängde grinden. Det gjorde ont i hjärtat att se dem genom gallret.
 
Men tillslut blev jag och Tindra insläppta! Synd att de hade tagit bort kattmaten bara, varför gjorde de så?


en av många outfits

Min favoritfärg är ju utan tvekan rosa. Men på julafton är det trots allt rött som gäller. Såhär vacker var jag då:

finbesök

Jag är hemma från Forshaga där jag var och hälsade på en stund. Borta bra men hemma bäst, som jag brukar säga.

Idag fick vi besök av Kajsa och Alfons. Jag fick många pussar av den lilla killen, jag förstår honom verkligen, jag är ju faktiskt oemotståndlig.

Här kommer en bild på Tindra. Hon försöker göra sig lång, vad det verkar. HA! Säger jag bara, hon kommer aldrig bli så lång som jag, den ståtliga tax som jag ju är.
 

presentation

Jag är inte en vanlig tax. Det finns många anledningar till det. Det är flera som har insett hur fantastisk jag är - jag har faktiskt en egen fanclub på facebook, och det är det inte alla taxar som har. Såhär vacker är jag:


Jag är en heltax, men ändå inte renrasig. Jag är nämligen en blandning mellan strävhårig och korthårig tax. Det bästa av två världar helt enkelt! Jag ser mest korthårig ut, men med en sträv rand på ryggen.

Rosa är en manlig färg
Min favoritfärg är rosa. Det är bara killar som är riktigt säkra på sin manlighet som vågar det. Min manlighet är okränkbar, flera av mina familjemedlemmar har förespråkat kastrering men det kommer inte på frågan.


Min familj
Från början hade jag en fin man och vi bodde i Göteborg, men han togs hastigt ifrån mig och flög till himlen. Det var en stor tragedi i mitt liv. Men som tur är så fick jag en ny familj som älskar mig. När jag fick dem så innebar det också en flytt till Stockholm, närmare bestämt Tullinge.

Jag bor med två snygga tikar, Tosca & Tindra, och en rolig katt, Flisan, som jag brukar busa med, jag tycker särskilt om att bita henne i bakbenen. Tillsammans har vi sex stycken husdjur av rasen "människa". Det är Bosse, Stina, Ellinor, Amanda, Teodor och Agaton.

Vi bor i ett stort radhus i Tullinge, där jag har många rum till mitt förfogande. Dock är ett rum "taxfri zon". Jag förstår inte varför, för där finns ju massa kattmat och framförallt kattbajs att äta. Mina husdjur verkar dock inte uppskatta denna aktivitet.
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0